Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

Навчання

fr 300 x 225Наразі на факультеті фізичного виховання та спорту тривають державні іспити для студентів-заочників. Так, 19 травня відбулося засідання Екзаменаційної комісії щодо захисту магістерських робіт студентами спеціальності 8.01020301 Фізична реабілітація 2мФРз групи заочної форми навчання. Голова Екзаменаційної комісії М.В. Дутчак, перший проректор Національного університету фізичного виховання та спорту України, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор позитивно охарактеризував доповіді магістрантів під час захисту магістерських робіт.

До уваги студентів факультету фізичного виховання та спорту контрактної форми навчання!!! Змінилися реквізити для оплати навчання.

НОВІ РЕКВІЗИТИ

kvn 300 x 225Студенти 2 курсу Інституту фізичного виховання та спорту взяли участь у грі КВК, що відбулася в актовій залі гуманітарного корпусу НПУ імені М.П. Драгоманова. Так, команду "Дітвора" у складі Попаденко Марини (капитан команди), Віктора Бабко (музичне оформлення), Анни Конюх, Дар'ї Маршеніної, Євгена Калініченко, Тома Нгуена, Михайла Єлісєєва, Юрія Гординського, Богдана Лузана, Сергія Воробея та Валентина Прокопчука відзначено у номінаціях "Презентація команди" та "Педагогічний біатлон". Вітаємо!!!

tumchik

Доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання, вченого секретаря Ради НТТСМ Інституту фізичного виховання та спорту Тимчика Миколу Валерійовича нагороджено подякою за активну участь в організації заходів Студентського наукового товариства імені Григорія Волинки в рамках VIII Міжнародного наукового форуму "Простір гуманітарної комунікації". Вітаємо!!!

1veresnia.jpeg 300 x 200

Дорогі студенти та колеги! Щиро вітаю вас з Днем знань - справжнім всенародним святом людяності, мудрості й доброти! Цей день заввжди для нас урочистий, хвилюючий, адже з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до самостійного життя та нових звершень, до становлення професійної кар'єри! Я бажаю всім студентам підкорити нові вершини, знайти нових надійних друзів та досягти омріяної мети! Переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою успіхів у дорослому житті, а цьому сприятимуть високі можливості вітчизняної освіти та педагогічний потенціал нашого університету! А найщиріші слова подяки хочу висловити викладачам, які сіють розумне, добре, вічне та плекають справжніх патріотів держави та висококваліфікованих фахівців! Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним та дарує найсвітліші почуття задоволення від навчання та праці!


Директор інституту фізичного виховання і спорту

Олексій Валерійович Тимошенко