Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

ХVI ЧУ з футзалу 2016/17

Черговий матч в Конференції «Центр» відбувся у Чернігові, де команда «Сіверяни-АДПС» приймала київських «педагогів». В першій половині зустрічі господарі зуміли вчинити опір досвідченому суперникові, зберігши інтригу на тайм другий. Але згодом клас «драгоманівців» все одно сказався.

- Нажаль, нам не вдалося реалізувати більше моментів, бо цілком мали можливість закінчити матч за іншим рахунком. Але проти нас грав досвідчений суперник, який змушував нас помилятися. Втім, хлопці все одно молодці, хоча і поступалися фізично, старалися протистояти киянам гідно. Кожна ігра в чемпіонаті для нас – це досвід, можливість чомусь навчитися від команд, які сильніше за нас. Сподіваюся, що в останніх двох іграх зможемо набрати очки, - так прокоментував підсумок матчу капітан «Сіверян» Дмитро Борщ.     

Протягом другої двадцятихвилинки гості довели власну перевагу до великого рахунку, здобувши у підсумку третю перемогу в чемпіонаті. Двома м’ячами у матчі відзначився капітан киян Роман Бакум, який після матчу віддав належне суперникові:

 

- Легкої прогулянки для нас не було. Незважаючи на рахунок команда з Чернігіва продемонструвала якісну гру. Рівень усіх команд досить високий, тому на кожного суперника ми налаштовуємося серйозно. Звичайно, так буде і у наступних іграх проти СК «НУХТ», бо це дуже досвідчена команда.

Відзначимо, що команди «НПУ ім. Драгоманова» та СК «НУХТ» зіграють наступного тижня. Також зауважимо, що інша гра 4-го туру між командами «Рятівник-ЧІПБ» - СК «НУХТ» перенесна на більш пізній термін, як, до речі і вівторковий матч Конференції «Захід», в якому студенти «Львівської Політехніки» мали зустрітися з командою «УжНУ». 

Конференція «Центр»

Гра ІV туру

«Сіверяни-АДПС» (Чернігів) – «НПУ ім. М.Драгоманова» (Київ) – 4:9 (1:3)

Голи: 1:0 Акуленко (7). 1:1 Бакум (7). 1:2 Мороховець (11). 1:3 Цапов (14). 1:4 Карбула (24). 1:5 Коробка (28). 2:5 Карбула (29, у власні ворота). 3:5 Порохня (29). 3:6 Бакум (30). 3:7 Цапов (33). 3:8 Карбула (33). 3:9 Цапов (37). 4:9 Борщ (38).

«Сіверяни-АДПС»: 1.Шепель – 7.Акуленко, 9.Борщ (к), 2.Лутченко, 3.Порохня, 5.Садовий, 11.Сергієнко, 10.Руденко, 6.Хохол, 4.Яценко. Тренер: Юрій Черезов

«НПУ ім. М.Драгоманова»: 12.Паламарчук – 10.Коробка, 13.Бакум (к), 8.Карбула, 17.Мороховець, 7.Цапов, 6.Розсолодін, 16.Комісар. Тренер: Руслан Мішаровський