Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

БК «Сузір’я-ОСДЮШОР» - БК «Динамо-НПУ». 1/4 Кубка України. Прев’ю

17 грудня, 15:30, Рівне, ДЮСШ-4

Згідно з рішенням Федерації баскетболу України, перший матч чвертьфінального протистояння відбудеться у місті Рівному, а не на паркеті СК НПУ, як зазначалося раніше.

2 тижні тому команди вже зустрічалися між собою і тоді столичні баскетболістки втратили перемогу наприкінці поєдинку – 61:58. Однак, у національному Кубку все починається спочатку. Обидва колективи сповнені амбіцій щодо боротьби за трофей, не відчувши проблем з боку своїх суперників на стадії 1/8.

«Динамівки» впевнено розібралися з «Полтавою – 80:57 та 83:50, а підопічні В’ячеслава Ковалевського отримали два зайвих вихідних дні, записавши до свого активу технічні перемоги над львівським «ЛДУФК-СКІФ-Спартак».

У жіночій Суперлізі клуби мають однакові показники (5 тріумфів та 4 поразки) і ділять 5 сходинку турнірної таблиці. Тож, кожна команда прагнутиме довести, що саме вона є сильнішою за прямого конкурента.

Точну дату матчу-відповіді поки не визначено. Слідкуйте за оновленням інформації на нашому сайті та у соціальних мережах.