Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

        

    В ІІ турі Вищої футзальної ліги ФАСК зустрілися команди НПУ ім. Драгоманова та НМУ ім. О. О. Богомольця.

      Голами команди порадували глядачів вже з перших хвилин. «Драгоманівці» повели в рахунку, гол був забитий в ближній кут після прострілу з правого флангу. «Педагоги» почали матч дуже активно. Наслідком є другий гол, який залетів у ворота низом з дальньої дистанції. «Медики» оговталися та почали огризатися. Згодом перевели гру від власних воріт. Проте це довго не відбувалося, «Драгоманівці» швидко повернули ситуацію під свій контроль. Рахунок 3:0 було встановлено після передачі з лівого флангу, коли гравець господарів вже забивав у пусті ворота. НПУ ім. Драгоманова суттєво перегравали суперника. Гості інколи організовували контратаки, проте голкіпер «педагогів» цього дня зловив кураж та грав на висоті. Все, що летіло в площину воріт, він ловив. Гравці НПУ краще комбінували, створювали багатоходівки.

          По перерві агресивніше почали грати «медики». Початок другого тайму був за ними, проте нічого небезпечного створено не було. «Драгоманівці» через деякий час перехопили ініціативу і після кількох перспективних атак відзначилися голом з-за меж штрафного майданчика. Відразу ж був забитий п’ятий м’яч, гравець господарів зробив рейд правим флангом та віддав передачу на дальню стійку, товаришу по команді потрібно було тільки підставити ногу. НПУ повністю встановили перевагу над командою НМУ ім. Богомольця. Трішки згодом у ворота «медиків» влетів черговий м’яч, двоє гравців розіграли захист та пробили повз воротаря. Через деякий час гості розмочили рахунок, нападник після чудової передачі в розріз в один дотик  перекинув голкіпера. Певний час НМУ ще провів у нападі. Але підсумувала поєдинок команда «Драгоманівців», гравець господарів забив сьомий м’яч, ефектно прокинувши «круглого» поміж ніг воротарю.

      Гра завершилася із рахунком 7:1 на користь НПУ ім. Драгоманова. Переможці матчу потішили своїх вірних вболівальників, а ось команді НМУ ім. О. О. Богомольця варто проаналізувати гру та зробити висновок, щоб згодом не повторювати своїх помилок.