Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

 

          У спорткомплексі НПУ ім. Драгоманова відбувся двобій між жіночими командами НПУ ім. Драгоманова та КУ ім. Б. Грінченка в рамках І туру Вищої футзальної ліги серед жінок.

          Активніше почала команда «грінченківців». Вони неодноразово створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Проте реалізація підводила, всі удари проходили повз ворота. Згодом опам’яталися і «Драгоманівки». Ініціатива переходила то до однієї команди, то до другої. В цей день надійно грала оборона обох колективів, ніхто не міг пройти ці мури. В невдовзі команди зрозуміли, що так цілу гру не буде, що потрібно атакувати завзятіше. Як висновок, штанга біля воріт «педагогів» та перекладина воріт КУ ім. Грінченка були потурбовані. Голкіпери двох команд демонстрували чудову гру, проте не все було їм під силу. «Драгоманівки» вибігли в стрімку контратаку та завершили її результативно, останній удар було завдано поміж ніг воротарю. Довго не чекаючи, за лічені секунди після пропущеного голу гості забивають, м’яч залетів у дальній кут воріт. Із рахунком 1:1 на табло команди пішли відпочивати.

          В другому таймі ми побачили більше боротьби, футзалістки боролися за кожен м’яч. Також побільшало довгих та середніх передач. Дуже мало команди пробивали по воротах. На лицях дівчат можна було побачити, що перемогти хочуть всі. Тому і була така кількість боротьби, ніхто не хотів поступатися. Ні звідки не чекаючи, «грінченківці» вийшли вперед. Після хорошої передачі з штрафного удару голкіпера просто розстрілювали впритул. Нещастя «педагогів» на цьому не закінчилося, по ходу гри арбітр зустрічі вилучив футзалістку із «Драгоманівок», другу жовту картку було показано за грубий підкат проти суперника. Але у меншості НПУ ім. Драгоманова вдалося зловити суперника на контратаці та зрівняти рахунок.

      Так матч і завершився, обидва колективи розписали мирову. Команди подарували вболівальникам хорошу та якісну гру. А головне, що кожен глядач отримав незабутні емоції від цього матчу.