Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   


IMG_20230401_131835.jpg

Сумуємо… 31 березня на 44 році життя перестало битися серце колеги, докторки педагогічних наук, професорки кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка ІРИНИ ТУРЧИК. Молода жінка, щира та світла людина, талановита вчена і педагог, Ірина Турчик багато років підтримувала професійні та дружні зв’язки з нашим факультетом. Вона назавжди залишиться в наших серцях, оскільки була гарним другом, прикладом людської гідності, добропорядності та професійності.

Вагомим є її вклад в українську науку: Ірина Хосенівна - співавтор навчальної програми з фізичної культури для 5–9-х і 10–11-х класів, член Всеукраїнської робочої групи з укладання компетентнісного потенціалу фізкультурної освітньої галузі «НУШ: основи стандарту».

Колектив факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я УДУ імені Михайла Драгоманова охопила несамовита туга від трагічної звістки... Розділяємо невимовний сум, висловлюємо слова співчуття від гіркої втрати близьким та рідним, молимося за упокій душі Ірини Турчик. Світлий і добрий спомин …