Події та оголошення

photo_2023-06-20_12-21-07.jpg

20 червня 2023 року відбувся захист магістерських робіт на кафедрі здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я .
Перед студентами з привітальною промовою виступивла професорка Руденко Л.М., члени екзаменаційної комісії: завідувачка кафедри здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації, професорка Білик В.Г., доц. Ігнатенко С.А., доц. Шеремет І.В., старший викладач Челнокова М.С.

 

photo_2023-06-20_12-19-31.jpg

Захист дипломної роботи - це, мабуть, самий хвилюючий і відповідальний момент за весь час навчання в університеті. 

19 червня 2023 року на кафедрі здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я проходив день захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами ОC «Бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Здоров'я людини) 42 вл групи.
Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт проходив у дистанційному режимі за керівництва професорки Руденко Л.М.,  членів екзаменаційної комісії: завідувачки кафедри здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації, професорки Білик В.Г., доц. Ігнатенко С.А.,  доц. Шеремет І.В., старшого викладача Челнокової М.С. 

зображення_viber_2023-05-30_11-27-45-947.jpg

Академічна доброчесність — це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень. Академічна доброчесність базується на простих та зрозумілих етичних правилах та цінностях: чесність, довіра, справедливість, повага, відповідальність, колегіальність, сміливість.

1352аківу.jpg

23.05.2023 доцентами Книш С.І. та Білик Ж.І. було здійснено профорієнтаційну роботу серед учнів-учасників ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу робіт учнів-членів МАН, секція "Медицина" та секція "Основи здоровя". Учням була донесена інформація про спеціальність 017 Фізична культура і спорт, нову Освітньо-професійну програму "Здоров'я людини та фізична рекреація", особливості вступної кампанії цього року та переваги навчання в УДУ імені Михайла Драгоманова.

ьюлородл.png

2.05.2023р. у рамках програми «Visiting-professor» студенти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «здоров’я людини»:
• Бойко Ірина;
• Болотова Діана;
• Деревянко Карина;
• Дерій Крістіна;
• Левенець Нікіта;
• Міцерська Олександра;
• Нікітчук Марина;
• Прокопчук Владислава;
• Скиба Юлія;
• Третьяк Марія
за активної участі професора Білик В.Г. та доцентів Омельчук О.В. та Ігнатенко С.А. прийняли активну участь в online-лекції провідних науковців Університету Південної Кароліни. Лекція «Паралімпійський спорт: виклики та можливості», як зазначили студенти : «була пізнавальною та достатньо інформативною». На думку Деревянко Каріни: «цей евент був досить цікавим».