Сертифікати про вебінари

Список

сертифікатів викладачів кафедри фізичної реабілітації

Список Сертифікатів.docx

Сущенко Людмила Петрівна:

  1. Об’єднання фізичних терапевтів «Разом Rehab» про участь у вебінарі «Медична документація в роботі фізичного терапевта» № 0002 від 14 травня 2022 р.
  2. Сертифікат Корх-Черба О.В. про підвищення кваліфікацій за програмою Всеукраїнського семінару-практикуму «Освітній марафон практик: Фітнес технології для розвитку фізичних якостей на уроці фізичної культури» № ФК-2846 від 27 травня 2022р.
  3. CERTIFICATE ABOUT THE INTERNATIONAL SKILLS DEVELOPMENT (THE WEBINAR) CERTIFICATE OF PARTICIPATION THIS IS TO CERTIFY THAT SUSHCHENKO LIUDMYLA INTERNATIONAL ADVANCED TRAINING (WEBINAR) ON THE TOPIC : «INNOVATITE FORMS OF MODERN EDUCATION WITH USING GOOGLE MEET AND GOOGLE CLASSROOM PLATFORMS» ESN№8291/2021 25.10.2021
  4. CERTIFICATE ABOUT THE INTERNATIONAL SKILLS DEVELOPMENT (THE WEBINAR) CERTIFICATE OF PARTICIPATION THIS IS TO CERTIFY THAT SUSHCHENKO LIUDMYLA INTERNATIONAL ADVANCED TRAINING (WEBINAR) ON THE TOPIC : «ACADEMIC INTEGRITY IN COUNTRIES OF THE EUROPEAN UNION AND UKRAINE» ESN№8618/2021 29.11.2021
  5. Національна академія медичних наук України Міністерство охорони здоров’я України ГО «Асоціація кардіореабілітації України» Сертифікат про навчання в рамках майстер класу/фахової школи «Кардіореабілітація в рекомендаціях та клінічній практиці: ази, реалії, майстер-класи» № 565, 22-23 жовтня 2021р.
  6. Львівський державний університет фізичної культури Івана Боберського Сертифікат Сущенко Л.П. про навчання за програмою навчального семінару «Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача реабілітації» СПК № 0093-22 17-31 січня 2022р.
  7. Сертифікат участі у міжнародній науково-практичній конференції «Освітній процес у вищій та шкільній освіті у воєнний час: інтеграція України до Європейського простору вищої освіти (ЕНЕА) через призму європейських моделей освіти TeLSAC та PERFORMER» №00379 4-5 травня 2022.
  8. Сертифікат участі у науково-практичному семінарі «Побудова освітнього процесу у вищій школі у час війни: психо-педагогічні та дидактичні аспекти викладання та навчання» № 0477 4 травня 2022р.
  9. ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція Сертифікат підвищення кваліфікації за темою конференції «Сучасні проблеми та перспективи підготовки розвиту фізичного виховання, здоров’я і професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури та спорту» 24-25 березня 2022р.
  10. Міністерство освіти і науки України ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту Луганське обласне відділення Національного олімпійського комітету України. Сертифікат за участь у онлайн семінарі «Фітнес, як соціокультурний компонент розвитку сучасного суспільства» № 6/0274 від 24 травня 2022р.
  11. Міністерство освіти і науки України ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту Луганське обласне відділення Національного олімпійського комітету України. Сертифікат за участь у онлайн семінарі «Організація особистих оздоровчих занять засобами легкої атлетики» № 6/0284 від 25 травня 2022р.

14 травня 2022 року викладачі кафедри фізичної реабілітаціі брали участь онлайн у вебінарі від фізичного терапевта з юридичною освітою «Медична документація в роботі фізичного терапевта»
Шановною доповідачкою Ліною Андріяновою грунтовно і змістовно були висвітлені питання:
1. Законодавство, яке регулює діяльність фізичних терапевтів.
2. Документи, які використовуються в роботі фізичного терапевта (інформовані згоди, журнали тощо).

Висловлюємо слова щироі вдячності шановній Ользі Бойко, засновниці об’єднання фізичних терапевтів «Разом Rehab»,

за оперативність у наданні Сертифікатів про підвищення кваліфікації та участь у вебінарі

«Медична документація в роботі фізичного терапевта».

завантаження_1.png 

Нестеренко Тетяна Михайлівна – старший викладач кафедри фізичної реабілітації НПУ імені М.П. Драгоманова. 

 

Сертифікати Нестеренко Т.М.(див. тут)

 

Надпись Сертификат: скачать на прозрачном фоне — 3mu.ru

Сертифікати Доцента кафедри фізичної реабілітації, кандидат медичних наук Іванової Галини Яківни 

IMG_6421.jpg

Надпись Сертификат: скачать на прозрачном фоне — 3mu.ru

Онлайн-форум

"Освіта. Бізнес. Держава. Співробітництво заради добробуту".

Сертифікати учасників:

Іванова Галина Яківна 

Качур Євген Юрійович

Сущенко Людмила Петрівна