Клінічна практика з фізичної терапії

лпрппропгшпрпгшдли.jpg

Із зацікавленістю у ДП "Санаторій Конча Заспа" проходять клінічну практику з фізичної терапії при порушеннях діяльності серцево-судинної системи студенти 3 курсу, які навчаються на освітній програмі "Фізична терапія". Вдячні шановним Валентині Данилівні Турчин та Ірині Миколаївні Актаєвій за спрямування зусиль студентів-практикантів на ознайомлення з унікальним обладнанням для кардіореабілітації. Важливо те, що в арсеналі засобів для реабілітації є кардіотренажер ErgoWatch відомої німецької компанії, яка випускає медичну техніку ZimmerMedzin Systeme. Студенти на практиці у Санаторії Конча Заспа ознайомилися з тим, як за допомогою сучасного кардіотренажера проводять тестування серцево-судинноі системи пацієнтів. Практиканти побачили, як проводять тестування спортсменки, яка бігає марафон на 42 км. Щиросердно дякуємо працівникам відділення кардіореабілітаціі Санаторію Конча -Заспа!

зображення_viber_2023-03-17_10-25-24-517.jpg

Студенти 3 курсу спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» проходять передбачену освітньою програмою клінічну практику з фізичної терапії при порушеннях діяльності серцево-судинної системи.
Базою для проведення практики студентів став Санаторій «Конча-Заспа» - сучасний центр відновлювальної та профілактичної медицини, який поєднує сучасні реабілітаційні технології з традиціями санаторно-курортного лікування.

65нск7шат.jpg

Разом зі студентами, які навчаються на освітній програмі “Фізична терапія” спеціальності 227 “Фізична терапія, ерготерапія”, відвідали Санаторій Конча Заспа, який є сучасним центром відновлювальноі та профілактичноі медицини і в якому поєднуються сучасні реабілітаційні технології з традиціями санаторно-курортного лікування. Особливі слова вдячності висловлюємо шановній Валентині Данилівні Турчин, заступнику директора санаторію з медичної роботи, за допомогу в організації клінічної практики студентів з фізичної терапії. Щирі слова вдячності адресуємо шановним Тамарі Вікторівні Проніній, фізичному терапевту, та Ірині Миколаївні Актаєвій, лікарю-кардіологу, кандидату медичних наук, за здійснення керівництвом практикою у такому
чудовому Санаторію Конча Заспа. Сподіваємося, що студенти спрямують свої зусилля на ґрунтовне виконання завдань клінічної практики.

кл_пр.jpg

12 вересня у студентів 3 курсу, що навчаються на освітній програмі «Фізична терапія» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія», розпочалася клінічна практика з фізичної терапії при порушеннях діяльності опорно-рухового апарату. Проходить практика у мальовничому передмісті в лісопарковій зоні на базі клінічного санаторію "Конча Заспа".
Натхненні та сподіваємось на плідну співпрацю та набуття корисних практичних навичок.

222.jpg3 листопада 2022 року студенти, які навчаються на 4 курсі освітньої програми «Фізична терапія», проходили практику у «Санаторіі Конча Заспа», в якому санаторно-курортне лікування ефективно поєднується з реабілітаційними технологіями. Вдячні адміністрації цього сучасного центру відновлювальноі медицини, і зокрема шановній Валентині Данилівні Турчин, за шанобливе ставлення до студентів. Пишаємося тим, що шановна Тамара Вікторівна Проніна, випускниця нашого славетного університету, опікується здобувачами вищої освіти в якості керівника практики. Сподіваємося, що студенти під час цієї практики підвищать свою професійну компетентність у сфері реабілітаційноі діяльності.