Майстер-класи

орбль.jpg

14 квітня 2023 року був проведений онлайн майстер-клас на тему: «Створення студентом відео з розробленим комплексом фізичних вправ». Викладачі кафедри фітнесу і фізкультурно-спортивної реабілітаціі щиросердно дякують шановній Ларисі Петрівні Бобровник за ефективне проведення такого важливого майстер-класу. Слова вдячності висловлюємо шановним Даріі Подсіткиній, Сергію Денисову, Максиму Каменкову і Володимиру Огієвському, студентам, які навчаються на освітній програмі «Фітнес і фізкультурно-спортивна реабілітація» за створення відео з розробленими ними комплексами фізичних вправ. Креативно, цікаво та важливо!

 

зображення_viber_2023-04-04_12-08-36-086.jpg

4 квітня 2023 року викладачі кафедри фітнесу і фізкультурно-спортивної реабілітаціі факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я з зацікавленістю брали участь у майстер-класі «Розроблення, оцінювання і розташування на платформі Moodle модульних контрольних робіт для студентів”. Щиросердно дякуємо шановній Вікторії Валентинівні Ничипорук за наполегливість та ґрунтовне пояснення алгоритму створення модульних контрольних робіт на основі використання сучасних інформаційних технологій, який буде покладено в основу розроблення комплексу МКР для здобувачів вищої освіти

зображення_viber_2023-02-27_19-47-48-114.jpg

27 лютого 2023 року викладачі кафедри фітнесу і фізкультурно-спортивної реабілітаціі факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я Драгоманівського університету з зацікавленістю відвідали майстер-клас, який провела шановна Лариса Петрівна Бобровник. На майстер-класі викладачі оволодівали алгоритмом проведення інтерактивного тестування студентів, які навчаються на освітній програмі «Фітнес і фізкультурно-спортивної реабілітаціі». Вдячні шановній Ларисі Петрівні за впровадження нових інформаційних технологій в освітній процес майбутніх бакалаврів фізичної культури і спорту. Вважаємо, що за інтерактивним тестуванням студентів - майбутнє перевірки знань здобувачів вищої освіти!

12 травмайстер_класс.jpgня 2022 року разом із викладачами кафедри фізичної реабілітаціі Драгоманівського університету з зацікавленістю брали участь в онлайн-семінарі «Фізична терапія постраждалих внаслідок війни»
на тему: «Загальні принципи застосування Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності»,
який на високому рівні провела шановна Аравіцька Марія Геннадіївна, кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Шановною доповідачкою грунтовно були підготовлені відповідні на такі питання
семінару:
• Місце МКФ у родині класифікацій ВООЗ
• Характеристика біопсихосоціальної моделі реабілітації
• Структура МКФ
• Кодування МКФ
• Базові набори МКФ
• Реабілітаційний цикл. Профіль МКФ.
• МКФ та встановлення реабілітаційних цілей.
Вважаємо, що такі змістовні онлайн-семінари є дуже важливими і для науково-педагогічних працівників,
і для здобувачів вищої освіти і для фізичних терапевтів.

14 вересня 2021 року відбувся

Майстер-клас на тему «Порушення сенсорної інтеграції та їх вплив на розвиток руху»

для магістрів, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Фізична терапія».

Дякуємо шановній пані Стас Валентині, вчителю-реабілітологу, сенсорному терапеву, терапевту з інтеграції рефлексів і остеопату, за ґрунтовне та цікаве проведення Майстер-класу на  таку важливу тему.241675783_1291859011243137_1417379476004227855_n.jpg