photo_2023-06-20_12-19-31.jpg

Захист дипломної роботи - це, мабуть, самий хвилюючий і відповідальний момент за весь час навчання в університеті. 

19 червня 2023 року на кафедрі здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я проходив день захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентами ОC «Бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Здоров'я людини) 42 вл групи.
Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт проходив у дистанційному режимі за керівництва професорки Руденко Л.М.,  членів екзаменаційної комісії: завідувачки кафедри здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації, професорки Білик В.Г., доц. Ігнатенко С.А.,  доц. Шеремет І.В., старшого викладача Челнокової М.С. 
Під час захисту робіт студенти показали високий рівень знань, отриманих в процесі навчання в університеті. Представлені до захисту роботи відповідають всім вимогам, які висуваються до бакалаврських кваліфікаційних робіт за спеціальністю 014 Середня освіта (Здоров'я людини). 
Чекаємо випускників на навчання в магістратурі на кафедрі здоров'язбережувальної освіти та фізичної рекреації факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я за освітньо-професійною програмою Здоров'я людини та фізична рекреація .
Побажаємо випускникам мирного неба, благополуччя та подальших успіхів!!!