Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

Наука

4asopis 212 x 300

За наказом МОН України № 1222 від 07.10.2016 збірник наукових праць Націоного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Науковий часопис: серія 15 "Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт)" включено до Переліку наукових фхових видань України з педагогічних наук

fitness 300 x 16930 березня – 1 квітня у Національному університеті фізичного виховання і спорту України відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фітнес та рекреація», де взяли участь студенти факультету фізичного виховання та спорту НПУ імені М.П. Драгоманова Ганна Шклярук (4 курс) та Ганна Пуденкова (2 курс). Ганну Шклярук нагороджено грамотою за високий рівень практичних навичок. Вітаємо!

conf201624-25 березня в НПУ імені М.П. Драгоманова пройшла VІІ Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання, здоров'я і професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту».

З матеріалами конференції можна ознайомитися на сайті

yegor 300 x 169

Вітаємо студента 4 курсу факультету фізичного виховання та спорту Єгора Алксєєнка зі здобуттям ІІІ місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (науковий керівник - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання Дьоміна Жанна Геннадіївна), що пройшов 10-11 березня у стінах Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка!!!

pytrovВітаємо доцента кафедри фізичної реабілітації факультету фізичного виховання та спорту Сергія Юрійовича Путрова з захистом докторської дисертації 28 січня!!!