Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

Студентське життя

Кубок світу World Cup Austrian classics.

        В австрійському місті Іннсбрук 19-23 квітня проходили змагання з кікбоксингу WAKO. У змаганнях взяли участь 2176 спортсменів з 32 країн світу.

       Студент 2 курсу, Руденко Артур посів ІІІ місце в розділі лайт-контакт у ваговій категорії до 57кг серед дорослих. Також виборов ІІ місце в розділі кік-лайт у ваговій категорії до 57кг серед дорослих.

       

        Щиро вітаємо призера, та бажаємо успіху у професійнй кар'єрі.

 

 MG 714027 квітня в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання та спорту відбулася церемонія нагородження призерів III Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ВНЗ під егідою ФАСК. Після нагородження відбувся фінальний матч розіграшу Кубку ФАСК з футзалу серед студентських жіночих команд, в якому грали команди Національного університету харчових технологій та Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова.

В захоплюючому матчі перемогу здобули дівчата з Національного університету харчових технологій з рахунком 3:2.

Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра після матчу подякував всім присутнім за чудову атмосферу на цьому спортивному святі та нагородив фіналістів і переможців розіграшу Кубку. З привітальним словом виступили Іван Крулько – народний депутат України, Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, Сергій Мартинчук - Голова Печерської районної в м. Києві державної адміністрації, Ігор Кочетов - Віце-Президент ФФУ, Президент Федерації Футболу м. Києва та Петро Куліков - Голова Ради ректорів Київського вузівського центру, ректор Київського національного університету будівництва і архітектури.

Офіційний партнер ФАСК: TM Parimatch Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Федерація футболу м. Києва, Федерація футзалу м. Києва, Київське міське відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спору Міністерства освіти та науки України, Спортивна студентська спілка України, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України, Рада ректорів Київського вузівського центру.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT. Інформаційний партнер - Footboom.com

 

 

Тріумф студентів НПУ імені М.П.Драгоманова

на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед юніорів.

Фантастичні результати продемонстрували минулими вихідними наші студенти на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, що проходив у м. Черкаси.

395 спортсменів з 19 областей нашої країни виборювали нагороди чемпіонату. Впродовж 4-х днів були розіграні комплекти нагород на коротких, довгих, естафетних і спринтерських дистанціях.

В перший день (коротка дистанція) золоту нагороду виборола Поляниця Ольга, а Королюк Анастасія стала бронзовою призеркою.

 

Другий день став справжньою несподіванкою для суперників. Весь п’єдестал пошани посіли студентки НПУ імені М.П.Драгоманова. Творцями цього дива стали: Ворчило Олена, Поляниця Ольга та Королюк Анстасія.

Естафетна команда у складі цієї зіркової трійки наших дівчат (Ворчило Олени, Поляниці Ольги, Королюк Анстасії) не залишила жодних шансів суперникам. Ще двоє наших студентів – Прокопенко Максим та Романов Георгій стали срібними призерами чемпіонату України в естафетах.

На дистанція спринту золотою нагородою відзначилась Ворчило Олена, а срібною призеркою стала її подруга по команді Королюк Анстасія.

Тож, загальні здобутки драгоманівців на чемпіонаті України склали аж 12!!!!!!нагород (6 золотих, 4 срібних та 2 бронзових).

Вітаємо з гучною перемогою студентів збірної команди НПУ імені М.П.Драгоманова зі спортивного орієнтування, викладачів та керівництво університету! Бажаємо нашим талановитим спортсменам вдало пройти всі етапи відбору до національної збірної і гідно представити Україну на чемпіонаті Європи та чемпіонаті Світу, які відбудуться влітку цього року у Словаччині та Фінляндії.

 

18 березня, 14:00, Київ, СК НПУ (вул. Тургенєвська, 3/9). Трансляція: Youtube

RBwFPOHrCW4

Найближчої суботи підопічні Володимира Рижова прийматимуть на своєму майданчику ще одного конкурента у боротьбі за зону плей-оф – «Вінницьких Блискавок».

До матчу команди підходять у чудовому настрої. Минулого тижня киянки здолали «Сузір’я-ОСДЮШОР» - 69:50. Натомість, вінничанки тріумфували над «Таврійською Зіркою» - 77:49.

Цього сезону колективи двічі зустрічалися між собою і обидва рази звитягу вдавалося здобути саме «біло-синім». Першу зустріч «динамівки» провели на виїзді. У надважкому поєдинку столичним баскетболісткам вдалося занести до свого активу повноцінні два очки – 65:63. Вдома колектив Володимира Рижова переміг значно впевненіше – 73:63.

Підопічні Олександра Підлужняка з усіх сил намагатимуться виправити неприємну статистику та досягти такої бажаної вікторії, адже у завершальних турах вони протистоятимуть лідерам турнірної таблиці – «Тім-Скуфу» та «Авангарду».

Водночас, киянки намагатимуться втретє поспіль потішити власних вболівальників та збільшити свої шанси на потрапляння до четвірки найкращих.

Лідери команд (у середньому за гру): Наталія Цюбик (14,1 очка) / Тетяна Юркевичус (15 очок) Егі Кендіс Шейнієре (7 підбирань) / Тетяна Юркевичус (15,1 підбирання) Алла Галецька (3,6 передачі) / Вікторія Хомяк (4,7 передачі)

 

 

 

 

 

 

В середу 15 березня в спортивному комплексі НПУ ім. М. Драгоманова відбулася гра лідерів Вищої футзальної ліги серед жінок київських ВНЗ, в якій НПУ приймали команду з НУХТу. Цей матч проходив в рамках 8-го туру.

 

Ця гра була дуже важливою для обох команд з точки зору положення в турнірній таблиці. Дівчата з НПУ були на першому місці з 19 очками, а їх опонентки з НУХТу мали в своєму активі 18 очок. Перемога в цьому протистоянні збільшувала шанси на чемпіонство дівчат з «Драгоманова», натомість дівчата з Університету харчових технологій могли обійти в турнірній таблиці своїх запеклих суперниць. Тобто слід розуміти, що обидва колективи були більш ніж вмотивовані в даній зустрічі.

Активніше почали дівчата з НУХТу, вони тримали м’яч під власним контролем. На 8-й хвилині рахунок на табло змінився саме на їх користь. Забитим голом відзначилась Настя Кліпаченко, яка майстерно переклала м’яч з ноги на ногу та сильно і влучно пробила по воротах, голкіпер була безсилою. Далі господарі поля мали свій момент – капітан команди НПУ Марія Васковець непогано пробивала по воротах, але воротар виявилася на місці. На що дівчата у чорній формі відповіли влучанням в стійку воріт у виконанні той-таки Анастасії Кліпаченко. Та все ж їй вдалося забити і другий гол, сталося це на 16-й хвилині, коли дівчина майстерно прибрала захисника суперників, та лівою ногою пробила сильно в ближній кут воріт. Одразу ж після другого пропущеного, мала момент Анна Сидоренко, та воротаря НУХТу врятувала поперечка. А на 18-й хвилині вже ніхто та ніщо не змогло врятувати їх від пропущеного голу, адже після прострілу в карний майданчик, на дальній стійці сама залишилась Вікторія Соломаха, яка і встановила підсумковий рахунок першого тайму 1:2 не на користь її команди.

Після перерви дівчата з НПУ ім. М. Драгоманова дуже хотіли відігратися, тому вони почали більше контролювати м’яч і створювати небезпечні моменти. Знов непогано пробивала Анна Сидоренко, та чудовий сейв вдався Вікторії Сагайдачній. Гра була досить видовищною та насиченою на небезпечні моменти, один з яких закінчився взяттям воріт у виконанні команди НПУ. Після обрізки захисниці НУХТу, м’ячем заволоділа Ірина Дубицька, яка точним ударом з носка встановила рахунок 2:2.  Та не дивлячись на непогану гру у другому таймі команди з Педагогічного університету, вони все ж пропустили втретє, автором хет-трику стала Анастасія Кліпаченко, яка на 34-й хвилині точно пробила по воротах з пасу Альони Кирильчук. Після того, як рахунок став 3:2 дівчата з обох команд створили ще кілька небезпечних моментів біля воріт ода-одної, та забити так нікому і не вдалося. Тому підсумком матчу став рахунок 2:3 на користь дівчат з НУХТу. Завдяки такому результату команда НУХТ стає лідером першості за 4 тури до кінця сезону.