810collage

Розпочався новий навчальний рік. Нові дисципліни, новий досвід, нові відкриття. Для студентів факультету фізичного виховання, спорту і здоров'я це не лише можливість набути знання, а й момент відкрити для себе різноманітні технології в обраній галузі. Якщо для більшості студентів нашого університету заняття, як правило, відбуваються в аудиторії, то для студентів нашого факультету все по іншому. Аудиторією стають і стадіон, і басейн, і тренажерний зал, і футбольне поле, і багато чого іншого, про що звичайні студенти навіть і не мріяли.

І сьогодні ми з вами зазирнемо до однієї з таких незвичайних "аудиторій", де майбутні тренери, вчителі, фітнес-інструктори знайомляться з технологіями туризму. 

Незвичайні вузли, спеціальні системи, подолання переправи, підйом-спуск по вертикальній стінці... Щось вони робили вперше, щось вже використовували в житті, щось бачили в кіно.

Чи було це цікаво?

Вирішуйте самі! Можливо, фотографії нашого заняття трохи доповнять ваші враження від статті. Сподіваємося, що читачам стане зрозуміло: "Чому ми обрали нашу спеціальність?!".

А в нас попереду – настільний теніс, баскетбол, футбол, волейбол, плавання...і БЕЗЛІЧ яскравих вражень!

Матеріал підготував студент 31 КСФ групи факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я Дмитро Куцан.