Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

Тріумф студентів НПУ імені М.П.Драгоманова

на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед юніорів.

Фантастичні результати продемонстрували минулими вихідними наші студенти на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, що проходив у м. Черкаси.

395 спортсменів з 19 областей нашої країни виборювали нагороди чемпіонату. Впродовж 4-х днів були розіграні комплекти нагород на коротких, довгих, естафетних і спринтерських дистанціях.

В перший день (коротка дистанція) золоту нагороду виборола Поляниця Ольга, а Королюк Анастасія стала бронзовою призеркою.

 

Другий день став справжньою несподіванкою для суперників. Весь п’єдестал пошани посіли студентки НПУ імені М.П.Драгоманова. Творцями цього дива стали: Ворчило Олена, Поляниця Ольга та Королюк Анстасія.

Естафетна команда у складі цієї зіркової трійки наших дівчат (Ворчило Олени, Поляниці Ольги, Королюк Анстасії) не залишила жодних шансів суперникам. Ще двоє наших студентів – Прокопенко Максим та Романов Георгій стали срібними призерами чемпіонату України в естафетах.

На дистанція спринту золотою нагородою відзначилась Ворчило Олена, а срібною призеркою стала її подруга по команді Королюк Анстасія.

Тож, загальні здобутки драгоманівців на чемпіонаті України склали аж 12!!!!!!нагород (6 золотих, 4 срібних та 2 бронзових).

Вітаємо з гучною перемогою студентів збірної команди НПУ імені М.П.Драгоманова зі спортивного орієнтування, викладачів та керівництво університету! Бажаємо нашим талановитим спортсменам вдало пройти всі етапи відбору до національної збірної і гідно представити Україну на чемпіонаті Європи та чемпіонаті Світу, які відбудуться влітку цього року у Словаччині та Фінляндії.