Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

Командний Чемпіонат України

зі спортивного орієнтування на лижах.

З 24 по 26 лютого у місті Кролевець (Сумська область) відбувся Командний Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах. Понад 170 спортсменів, 17 команд з 10 областей України виборювали нагороди цих престижних змагань.

Одразу 6 студентів НПУ імені М.П.Драгоманова (Романов Георгій, Гичко Віталій, Ворчило Олена, Поляниця Ольга, Куцан Дмитро і Королюк Анастасія) вибороли право брати участь у Командному Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах. За три дні змагань наші студенти спромоглися здобути цілу колекцію нагород: 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.

Відзначимо, що найбільший здобуток у кошик команди зробила Королюк Анастасія ( срібло на довгій дистанції і золото в естафеті і спринті!!!!). На увагу заслуговує і той факт, що в останній день на спринтерській дистанції весь п’єдестал пошани по групі Ч-21 Еліта посіли випускники та студенти факультету фізичного виховання. Так, звання Чемпіону України на дистанціях спринту здобув Стрижак Артем (випуск 2009 року), срібну нагороду виборов Калінкін Олександр (випуск 1996 року) і бронзовим призером став Гичко Віталій (студент-магістр 5 курсу).

Отже, VIVAT нашим студентам і випускникам, які у непростих умовах і у важкій боротьбі спромоглись показати відмінні результати.