Золоті нагороди чемпіонату України - заключна крапка спортивного сезону 2016 року!

 

З 23 по 25 грудня у селищі Реутинці (Сумська область) відбувся заключний старт 2016 року у спортсменів-орієнтувальників. Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах зібрав 178 спортсменів з 14 команд, які представляли 9 регіонів України (Сумська, Івано-Франківська, Чернігівська, Вінницька, Харківська, Дніпропетровська, Львівська, Київська області та місто Київ).

Впродовж двох стартових днів були розіграні комплекти нагород на середніх та спринтерських дистанціях.

Представники збірної команди Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова зі спортивного орієнтування вибороли право брати участь у цих змаганнях у складі збірної команди Київщини. Майстри спорту України зі спортивного орієнтування: Гичко Віталій, Романов Георгій, Поляниця Ольга та кандидати у майстри спорту України: Ворчило Олена, Куцан Дмитро, Прокопенко Максим та Королюк Анастасія гідно представили наш навчальний заклад на останніх офіційних змаганнях цього року.

Дві золоті, одна срібна та дві бронзові нагороди наших студентів в особистому заліку дозволили збірній команді Київщини відсвяткувати перемогу у загальнокомандному заліку. Тож сезон 2016 року наші хлопці та дівчата завершити позитивній ноті у ранзі Чемпіонів України.

Наші щирі вітання чемпіонам та побажання нових досягнень та перемог наступного року!