Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   


5 листопада, 14:00, Київ, СК НПУ, вул. Тургенєвська, 3/9.

2WjXvhNqKQo

          Вдруге за останні 3 дні на підопічних Володимира Рижова очікуватиме київське дербі. Команда Володимира Холопова зазнала всього однієї поразки у п’яти матчах та ділить другу сходинку зі своїм кривдником – БК «Тім-Скуф». Варто зазначити, що «Авангард» вже встиг поквитатися з колективом Людмили Назаренко, здобувши впевнену перемогу у другому очному протистоянні – 84:60.

          Поразка в останній зустрічі опустила «динамівок» на п’ятий щабель турнірної таблиці. До звітної зустрічі господарки підходять у ранзі аутсайдерів. Незіграний склад, моральне та фізичне виснаження після попереднього поєдинку аж ніяк не можна назвати перевагами «біло-синіх».

          Однак, матчі клубів з одного міста завжди насичені на події. Тож, очікуватимемо видовищного баскетболу на паркеті СК НПУ. Вхід вільний!

          Лідери команд (у середньому за гру): Наталія Цюбик (16,5 очок) / Вікторія Кондусь (17,2 очка) Аліна Іордан (12,5 підбирань) / Ольга Яцковець (10,2 підбирання) Юлія Лапшинова (4 передачі) / Євгенія Спітковська (3,5 передачі).