Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

 

Факультет фізичного виховання та спорту Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова щиро вітає колектив Інституту здоров'я, спорту і туризму Класичного приватного університету з 15-річчям.

Вітаємо організаторів VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми фізичного виховання, реабілітації, спорту і туризму» та бажаємо плідних успіхів у роботі.

Нам імпонує те, що у Інституті здоров’я, спорту і туризму створені всі необхідні умови для максимального прояву творчого й індивідуального особистісного розвитку майбутнього фахівця.

Діяльність Інституту здоров’я, спорту і туризму сприяє модернізації українського суспільства шляхом підготовки конкурентоздатних фахівців з високим рівнем професійної компетентності, інтелектуальної активності, соціальної відповідальності, що ґрунтуються на кращих вітчизняних традиціях та інтегровані у світову вищу освіту й спортивну науку.

Продуктивність, виваженість, ґрунтовність і практична доцільність наукових досліджень визначило вагомість внеску науковців вашого Інституту не лише у дослідження актуальних проблем сьогодення, а й у формування шляхів розвитку вищої освіти.

Зичимо професорсько-викладацькому складу Інституту здоров’я, спорту і туризму творчої наснаги та успіхів. Нехай Ваш досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців та виховання молоді і надалі служитиме зміцненню нашої держави.