Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

futnpu-nuxt

Драгоманівці продовжують серію надважких поєдинків футзального чемпіонату серед студентських команд вищої ліги. Цього разу наші футзалісти вибороли перемогу у матчі-реваншу з командою НУХТу з рахунком 4:1. Вітаємо!!!

Після поразки у Кубку лише у серії післяматчевих пенальті гравці НПУ ім. Драгоманова мали намір реваншуватися у календарній грі з НУХТом. Мотивації додавала ще боротьба з НАВСом за «срібло» чемпіонату й теоретичні шанси на золото. В решті решт сатисфакція видалася повна: «драгоманівці» в цей вечір були швидші, гостріші, і, головне, реалізували більшість свої нагод, на відміну від опонентів.

Вже на сьомій хвилині «харчовики» горіли 2:0. Спочатку з лівого флангу точним ударом у кут відкрив рахунок Ткаченко, а потім Грабко скористався хаотичною ситуацією в карному майданчику НУХТа і точно пробив під штангу. НУХТ був вимушений активніше йти вперед і технічність «білих» змушувала господарів часто фолити. Врешті решт, Потапов на 14 хвилині реалізував покарання за шостий фол і скоротив перевагу.

Після перерви пристрасті на майданчику в буквальному сенсі закипіли. Спочатку за грубощі суддя призначив штрафний у сторону НУХТа , який майстерно реалізував Щериця. Буквально через декілька секунд той же Щериця миттєво реалізував показову контру «драгоманівців». 4:1 - перевага господарів була надвпевненою. Дещо скоротив рахунок Мамай, який замкнув простріл зправа, а ще через 5 хвилин Семенов реалізував практично аналогічний простріл. Олександр був сильно заряджений на боротьбу, й в певний момент емоції взяли своє - Семенов був вилучений на 32 хвилині за грубий фол проти «драгоманівця».

Перевагу у кількості гравців майже одразу реалізував все то же Щериця, після чого на полі виникла невеличка сутичка за участі гравців обох команд. Дещо під завісу зустрічі напруга спала і після того як Ткаченко і Аксьонов добавили ще по одиничці в графі «забиті» своїм командам, суддя дав фінальний свисток.

6:4 - цікава та непередбачувана дуель говорить нам «до побачення» до наступного сезону