Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

 

 

Гімназія №1 м. Южноукраїнськ — Наказ "Про затвердження Плану заходів щодо  запобігання і протидії корупції в Южноукраїнській гімназії №1 на 2017 –  2020 роки"

 

 

 

НАКАЗ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ № 192 ВІД 11.06.2021 Р.

  У зв’язку зі зменшенням загрози подальшого поширення епідемії короновірусної інфекції в Україні, послаблення протиепідемічних заходів у місті Києві,

     НАКАЗУЮ:

1. Припинити 30 червня 2021 року простій для усіх категорій працівників НПУ імені М.П. Драгоманова.

2. Керівникам структурних підрозділів до 15 червня 2021 року ознайомити підлеглих працівників, яким було оголошено режим простою, про припинення простою та їх обов’язок приступити до роботи з 01 липня 2021 року.

3. Після повідомлення про закінчення простою працівникам, крім тих, у яких закінчився термін строкового трудового договору, приступити до роботи з 01 липня 2021 року.

4. Головному бухгалтеру Ярославській Л.П. здійснювати розрахунки та виплату заробітної плати для працівників, які вийшли з простою, у повному розмірі з моменту початку роботи.

5. Продовжити дію розпорядження № 24 від 28 травня 2021 року щодо необхідності дотримання карантинних вимог у навчальних корпусах та гуртожитках Університету.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з науко-педагогічної та адміністративно-господарської роботи Корця М.С. та проректора з перспективного розвитку та інфраструктури Гамулу І.А.

                       РЕКТОР УНІВЕРСИТЕТУ                                                                                                         В. Андрущенко