ЦЕНТР ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ




 

   Національний педагогічний укніверситет імені М.П. Драгоманова завжди відповідав на ті виклики, які поставали перед суспільством. І пандемія, що нині шириться світом, та навчання в її умовах не стали винятком. Раптовий, але очікуваний перехід на дистанційну форму навчання з 15 жовтня 2020 року у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо COVID-19, не був несподіванкою. Саме через те, що довготривалий карантин (з 12 березня 2020 р.) став для всього світу надважким випробуванням, а карантинне дистанційне навчання оголило безліч проблем, на які слід звернути увагу, ми змушені були підготуватися не лише як викладачі, а й як психологи.

   Ще влітку на факультеті педагогіки і психології за ініціативи ректора університету Віктора Андрущенка було створено Центр психологічної підтримки для забезпечення просвітницької та консультативної допомоги на волонтерських засадах молодими фахівцями-психологами під супервізією досвідчених психологів-практиків.   

    У складі волонтерської консультативної групи працюють професійні психологи-наставники (з березня по вересень 2020 року ними вже проведено близько 500 консультацій) та молоді психологи-магістри, які нададуть кваліфіковану психологічну допомогу у форматі онлайн-консультування.

   З метою своєчасного надання необхідної психологічної допомоги було створено блог

 

 Центру психологічної підтримки на Facebook, у месенджері якого розроблено чат-бот для консультування у робочі години з 9:00 до 17:00 з понеділка по п'ятницю.  

 Щоб отримати можливість зв'язатись з консультантами, запрошуємо у чат-бот за наступним 👉 посиланням, або ж заходьте у месенджер із самої сторінки

 

 Центру психологічної підтримки

      👉Детальніше про центр >>>

 

 

centr psyh pidtr

Пресслужба університету