fut 12019У першому жіночому студентському змаганні цього року відомий переможець - футзалістки "НПУ імені Драгоманова" вибороли трофей у суперниць із київського "НУХТу". Але про все по порядку.
 
Ще з самого першого дня стало зрозуміло, "хто в домі хазяїн". Якраз потенційні, а потім і реальні фіналісту Кубку розгромно обіграли своїх суперниць. У другому турі вони підтвердили невипадковість перших перемог і відірвалися від своїх суперниць. 
 
В матчі за третє місце зійшлися дві харківські команди - "Tesla" та "ХНУМГ". І хоча в першому матчі "Tesla" програла опоненткам, другий очний матч за 3-є місце був за ними. Як підсумок - 6:3.
 
Фінал. Матч абсолютно двох рівних команд. "НПУ" та "НУХТ" вже вирішили питання, чи залишається Кубок України з футзалу серед жінок-студенток у Києві. Тепер справа залишилася за тим, щоб довести, хто у цьому "дербі" кращі. Основний час гри не дав на це відповіді. Справа дійшла до 7-метрових ударів. Тут сильнішими виявилися футзалістки "НПУ", які у серії пенальті забили на один гол більше за суперниць (4:3). "НПУ" - володар Кубку України з футзалу серед жінок-студенток.
 
Після гри також відзначили кращих футзалісток турніру. Кращою голкіперкою визнали Наталю Митрофанську із "НПУ імені Драгоманова". Кращою бомбардиркою стала Анна Шульга, яка предсталяє цю ж команду. А кращою футзалісткою турніру стала Анна Сидоренко з київського "НУХТу".
Вітаємо наших дівчат та бажаємо майбутніх перемог!